In het zuiden ligt de Zuiderbegraafplaats en er is een parkje met een vijver. Openluchtzwembad de Papiermolen ligt op slechts enkele minuten lopen. In de Rivierenbuurt is een buurtvereniging actief. Meer informatie over de buurtvereniging en hun activiteiten kun je vinden op hun website.

AANBOD

Aan de Vechtstraat in de Rivierenbuurt staat sinds 2008 het nieuwbouwcomplex Dinkelpark. Het gaat om twee appartementengebouwen: de Toren  en de Slinger . In totaal zijn er 137 luxe appartementen gerealiseerd. In de Slinger verhuurt Nijestee 25 vrije sector huurwoningen. Als er woningen vrij komen, vind je deze hier.

PRETTIG WONEN

Nijestee wil graag dat bewoners prettig wonen. Dat begint met een goede woning waar je je thuis voelt. Maar ook de straat en de buurt zijn belangrijk. Meedoen met je buurtgenoten en met de samenleving draagt bij aan prettig wonen. En dat je je veilig en geborgen voelt in je buurt.
Dat is heel wat! Om het mogelijk te maken dat jij prettig woont, doet Nijestee van alles. Hier staat een overzicht >

MEEDOEN OF -PRATEN?

Heb je een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Anda de Blecourt, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan je helpen om te zien of jouw idee uitgevoerd kan worden. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl of vul onderstaand formulier in.

JOUW BUURTBEHEERDER: CHRIS MEYERING

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Binnenstad_Chris Meyering

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER DE WIJK?