Te huur in selwerd: Middenhuur en sociale huurwoningen

Geplaatst op

MIDDENHUUR WONINGEN TE HUUR

Aan de Berkenlaan naast het winkelcentrum in Selwerd zijn 21 nieuwbouw appartementen in de middenhuur te huur (kale huurprijzen ongeveer € 900 tot € 970). Wil je hier in de Rode Eik wonen en verdien je tussen € 45.000 en € 67.000 bruto per jaar? Als je net onvoldoende inkomen hebt maar wel spaargeld, kunnen we een deel bij het jaarinkomen optellen. Bewoners die een sociale huurwoning verlaten krijgen voorrang

Klik hier voor meer informatie en bekijk hier het huuraanbod. Reageren kan tot 29 januari.

3 SOCIALE HUURWONINGEN SPECIAAL TE HUUR

Nijestee biedt 3 sociale huurwoningen in de Rode Eik aan tegen een lagere kale huurprijs van € 693,60. We bieden kleine gezinnen met een maximaal inkomen van € 34.575 de kans om hier te wonen. De 3 appartementen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers zijn bedoeld voor 2 volwassen met 1 kind.

Klik hier voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd? Vanaf week 8 kun je via WoningNet reageren.

SOCIALE HUURWONINGEN VIA WONINGNET

De andere sociale huurwoningen (kale huurprijs € 779,58) in de Rode Eik staan op WoningNet. Alle woningen zijn ongeveer 70 m² groot, hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een ruim balkon.

Klik hier voor meer informatie. Reageer voor 27 januari om 12.00 uur via WoningNet

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer