De wijkraad van de Grunobuurt onderhoudt contact met de gemeente en Nijestee over alle zaken die in de wijk spelen.  Buurtcentrum Stadspark organiseert diverse activiteiten voor jong en oud.

ONTWIKKELINGEN IN DE WIJK

Tender
Tender wordt het 7e woongebouw in de Grunobuurt. De omgevingsvergunning is in september 2022 aangevraagd en in januari 2023 verleend. We startten in maart 2023 met de bouw. Als alles volgens planning verloopt, is de oplevering in de 2e helft van 2024. Lees hier meer informatie over Tender.

Wooncomplex Tender

Regulateur is in mei/juni 2023 opgeleverd.  Regulateur is het zesde woongebouw in de Grunobuurt en heeft 105 appartementen, verdeeld in 79 sociale huurwoningen en 26 middenhuur woningen. 

Wooncomplex Regulateur

NIEUWSBRIEVEN

Een overzicht van de nieuwsbrieven op de speciale projectpagina

AANBOD

In de nieuwbouw kun je appartementen en maisonnettes huren in zowel de sociale huur als middenhuur. Als er sociale huurwoningen vrij komen, vind je deze via WoningNet. Als er een middenhuur woning beschikbaar is, bieden we deze op onze website aan.

PRETTIG WONEN

Nijestee wil graag dat bewoners prettig wonen. Dat begint met een goede woning waar je je thuis voelt. Maar ook de straat en de buurt zijn belangrijk. Meedoen met je buurtgenoten en met de samenleving draagt bij aan prettig wonen. En dat je je veilig en geborgen voelt in je buurt. Dat is heel wat! Om het mogelijk te maken dat jij prettig woont, doet Nijestee van alles. Hier staat een overzicht >

MEEDOEN OF -PRATEN?

Heb je een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Marieke Zomer, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan je helpen om te zien of jouw idee uitgevoerd kan worden. Je kunt haar bereiken via woonzaken@nijestee.nlof via (050) 853 35 33 of vul onderstaand formulier in.

JOUW BUURT- EN COMPLEXBEHEERDERS

Chris Meyering

Binnenstad_Chris Meyering

Tjeert Bootsma

tjeert bootsma _631

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER DE WIJK?

Klik hier voor informatie over afval, parkeren, hulp via het WIJ-team etc.

BEWONERSVERHALEN UIT DE WIJK

GASLOOS IN DE GRUNOBUURT

"Ik heb heus wel wát te klagen, maar het is hier eigenlijk perfect.

Ook al is de Grunobuurt volledig vernieuwd, Irma Kalk voelt zich er net zo prettig als ruim 20 jaar geleden.

LEES MEER