WAT KAN IK DOEN TEGEN VOCHT EN SCHIMMEL IN HUIS?

Door in een huis te leven ontstaat vocht. Bijvoorbeeld door te douchen, koken, wassen en drogen. Door te veel vocht ontstaat er schimmel, omdat schimmels zich goed in vochtige omstandigheden ontwikkelen. Ook kost het verwarmen van vochtige lucht meer energie. Gelukkig kun je vaak zelf zorgen voor een fris huis. Door te ventileren is de lucht minder vochtig en bespaar je geld.

Wil je weten hoe schimmel ontstaat en wat je er zelf tegen kan doen? Download de flyer met tips . Do you want to know how you can keep your house fresh and mould free? Download the English version of the flyer.

Kijk voor meer tips op MilieuCentraal.

DOWNLOADS

VEELGESTELDE VRAGEN

Waarom moet ik mijn woning ventileren? Welke manieren van ventileren zijn er? Wie bel ik als ik een storing heb aan mijn ventilatiesysteem? Bekijk het antwoord op deze en andere veelgestelde vragen.

HOUD JE SCHIMMEL IN HUIS?

Het is belangrijk dat je dit meldt bij Nijestee. We helpen je graag. Een technisch adviseur komt dan bij je langs om de oorzaak van de schimmel te onderzoeken. Je kan ons bereiken via (050) 853 35 33 en info@nijestee.nl.