AANBOD

In deze wijk heeft Nijestee tot nu toe 18 duurzame, ecologische eengezinswoningen gebouwd. Zo zijn deze woningen gasloos en uitgerust met de nieuwste duurzame voorzieningen. De woningen zijn geschikt voor huurders met een groen hart. Als er woningen vrij komen, vind je deze via WoningNet.

PRETTIG WONEN

Nijestee wil graag dat bewoners prettig wonen. Dat begint met een goede woning waar je je thuis voelt. Maar ook de straat en de buurt zijn belangrijk. Meedoen met je buurtgenoten en met de samenleving draagt bij aan prettig wonen. En dat je je veilig en geborgen voelt in je buurt.
Dat is heel wat! Om het mogelijk te maken dat jij prettig woont, doet Nijestee van alles. Hier staat een overzicht >

MEEDOEN OF -PRATEN

Heb je een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Victor Weisenbach, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Hij kan je helpen om te zien of jouw idee uitgevoerd kan worden. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl of vul onderstaand formulier in.

JOUW BUURTBEHEERDER: ERWIN DE VRIES

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

DE DUURZAME WONINGEN AAN HET WADWERD

De duurzame woningen zijn gasloos en uitgerust met de nieuwste duurzame voorzieningen. De warmtepomp zorgt voor warmte en warm water. De WarmteTerugWinning (WTW) zorgt voor constante ventilatie in de woning. De 11 zonnepalen op het dak wekken energie op, waardoor de woning energiezuiniger is. De woningen krijgen twee verdiepingen en een oppervlakte van circa 85 m². De woonkamer en de keuken zitten op de begane grond. Boven komen drie slaapkamers van verschillende afmetingen: 11,5 m², 8,5 m² en 6,5 m² en een badkamer, met 2e toilet, van 5 m². Op de verdieping is een technische ruimte van 4 m² waar plek is voor een wasmachine en droger

Bouw
Architect De Deur In Huis uit Groningen heeft het ontwerp gemaakt. Aannemer Nijhuis uit Assen heeft de woningen gebouwd.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over wat er in de woning zit? Klik hier als je alle informatie over de woningen wilt lezen.  

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER DE WIJK?