Win 1 van 100 supermarktbonnen: Laat weten wat je vindt!

Geplaatst op

UPDATE: Deze actie is afgerond. We zijn benieuwd naar wat je vindt van je woning, je buurt en van Nijestee. We willen graag weten wat er goed gaat en wat verbeterd kan worden. Als huurder van Nijestee ontving je een e-mail met een vragenlijst. Het invullen duurt ongeveer 5 minuten. Onder alle inzenders verloten we 100 supermarktbonnen ter waarde van € 25, € 100 en € 150!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer