Werkgever Nijestee is trots

Geplaatst op

Ruim 60% van onze collega’s geeft het werken bij Nijestee een 9 of 10! Daar zijn we trots op, want blije medewerkers zorgen voor blije bewoners. Daarom investeren we naast de inhoud van het werk ook in waarden, competenties, gezondheid en een goede werk-privé balans. Medewerkers krijgen ruim de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen vanuit hun eigen talent, zodat ze hun talent optimaal kunnen inzetten voor de beste dienstverlening aan onze bewoners. Nijestee biedt dus goede ruimte om te wonen én om te werken. Wil je misschien ook bij Nijestee werken?

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ NIJESTEE?

Werken bij Nijestee

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer