Werkgever Nijestee is trots

Geplaatst op

Ruim 60% van onze collega’s geeft het werken bij Nijestee een 9 of 10! Daar zijn we trots op, want blije medewerkers zorgen voor blije bewoners. Daarom investeren we naast de inhoud van het werk ook in waarden, competenties, gezondheid en een goede werk-privé balans. Medewerkers krijgen ruim de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen vanuit hun eigen talent, zodat ze hun talent optimaal kunnen inzetten voor de beste dienstverlening aan onze bewoners. Nijestee biedt dus goede ruimte om te wonen én om te werken. Wil je misschien ook bij Nijestee werken?

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ NIJESTEE?

Werken bij Nijestee

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer