Weer a-score huurderstevredenheid

Geplaatst op

LANDELIJK ONDERZOEK: NIJESTEE HAALT A-SCORE

Aedes, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties, voert elk jaar een onderzoek uit naar de prestaties van woningcorporaties. Voor het vierde jaar op rij scoort Nijestee een A op huurderstevredenheid. Dit is een teamprestatie waar we trots op zijn! Maar we zitten niet stil: we blijven werken aan nog meer verbeteringen voor en samen met onze bewoners.

Fijn wonen gaat verder dan alleen je woning. Want wonen doe je samen. We zetten ons daarom al een aantal jaren ook in voor prettige en veilige buurten. Onder andere met onze wijkcoördinatoren, buurtbeheerders, en initiatieven als Pimp je Buurt, Groen Doen, en de Volkshortus in Selwerd.

Het thema Leefbaarheid van de Buurt is dit jaar voor het eerst opgenomen in de jaarlijkse meting. Dat vinden we een goede ontwikkeling! En we zijn blij dat onze huurders onze inzet hierop waarderen met een bovengemiddelde voldoende. Dit motiveert ons enorm om hiermee door te gaan.

Op de Aedes website vind je het rapport.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer