Weer a-score huurderstevredenheid

Geplaatst op

LANDELIJK ONDERZOEK: NIJESTEE HAALT A-SCORE

Aedes, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties, voert elk jaar een onderzoek uit naar de prestaties van woningcorporaties. Voor het vierde jaar op rij scoort Nijestee een A op huurderstevredenheid. Dit is een teamprestatie waar we trots op zijn! Maar we zitten niet stil: we blijven werken aan nog meer verbeteringen voor en samen met onze bewoners.

Fijn wonen gaat verder dan alleen je woning. Want wonen doe je samen. We zetten ons daarom al een aantal jaren ook in voor prettige en veilige buurten. Onder andere met onze wijkcoördinatoren, buurtbeheerders, en initiatieven als Pimp je Buurt, Groen Doen, en de Volkshortus in Selwerd.

Het thema Leefbaarheid van de Buurt is dit jaar voor het eerst opgenomen in de jaarlijkse meting. Dat vinden we een goede ontwikkeling! En we zijn blij dat onze huurders onze inzet hierop waarderen met een bovengemiddelde voldoende. Dit motiveert ons enorm om hiermee door te gaan.

Op de Aedes website vind je het rapport.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer