Vuilnismannen staken: gooi donderdag je afval weg

Geplaatst op

Vuilnismannen van de gemeente Groningen staken komend weekend. Er wordt van vrijdag 10 t/m maandag 13 februari geen vuilnis opgehaald. Gooi daarom je afval donderdag weg, dan ga je met een lege prullenbak het weekend in. Vanaf dinsdag kun je jouw afval weer kwijt.

Kijk voor meer informatie en het antwoord jouw vragen op de website van de gemeente Groningen: gemeente.groningen.nl/afval

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer