Voor wie is de energietoeslag van 600 euro?

Geplaatst op

Bewoners die dus tussen de 120 en 140% van de bijstandsnorm zitten, krijgen een energietoeslag van € 600 van de gemeente. Begin november is de gemeente gestart met het hulppakket, om inwoners van Groningen ‘de winter door’ te helpen. De eenmalige energietoeslag van € 600 is voor inwoners die nét buiten de boot vallen voor de energietoeslag van € 1.500. Twijfel je of je recht hebt op de eenmalige energietoeslag? Of ontving je eerder een afwijzing voor de energietoeslag van € 1.500? Vraag dan nu de toeslag aan voor 28 februari 2023. Aanvragen en extra informatie vind je via de gemeente op gemeente.groningen.nl/hulppakket.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer