Vanuit ons hart de handen uit de mouwen in de Oosterparkwijk

Geplaatst op

Donderdagmiddag 13 juni deden we klussen in de Oosterparkwijk. Om vanuit ons hart onze handen uit de mouwen te steken. Samen met buurtbewoners, collega's, partners en vrijwilligers in de wijk deden we klussen die bewoners bedachten. Bijvoorbeeld kinderfietsen repareren, grofvuil opruimen, snoeien, onkruid verwijderen en taarten bakken voor het Ronald McDonald Huis. Bekijk hieronder de foto’s:

Foto's

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Ondertekening gezamenlijke aanpak

Duurzame verwarming voor 2000 huurwoningen

Groningse woningcorporaties en WarmteStad willen voor eind 2026 ongeveer 2000 huurwoningen aansluiten op het Groningse warmtenet. Als jouw woning ook in aanmerking komt voor een aansluiting op het warmtenet, nemen we contact met je op. Met deze duurzame manier om je huis te verwarmen ben je niet meer afhankelijk van de marktprijzen van aardgas. Het warmtenet maakt slim gebruik van andere (hergebruikte) bronnen.
Lees meer

Nieuw parkeerhuis zorgt voor groener wonen in Grunobuurt

In de Grunobuurt is vandaag een bijzonder gebouw opgeleverd: een parkeerhuis voor de buurtbewoners. Dit gebouw met plek voor 160 auto’s is ontworpen door architectenbureau De Zwarte Hond. Het parkeerhuis bundelt parkeerplekken voor de woongebouwen in de buurt. Het stapelen van de auto’s op een centrale plek in de buurt geeft ruimte op de gemeenschappelijke binnenterreinen van de woongebouwen. Dit worden prachtige binnentuinen; meer groen en een fijne plek om elkaar te ontmoeten en buiten te spelen.
Lees meer