Te huur in de Grunobuurt: nieuwbouw sociale en middenhuur huurwoningen

Geplaatst op

Het nieuwe woongebouw Tender in de Grunobuurt is bijna klaar! Dat is goed nieuws voor woningzoekenden. Woongebouw Tender heeft woningen in de sociale huur en middenhuur. De sleutels van de woningen geven we rond 1 oktober 2024 uit.

63 sociale huurwoningen op WoningNet

63 sociale huur woningen in Tender komen in 2 rondes op WoningNet. Op vrijdag 28 juni komen 32 woningen op WoningNet en op vrijdag 19 juli komen 31 woningen online. De toewijzing gaat iets anders dan normaal. Wat betekent dit voor jou als woningzoekende? Op onze website leggen we het uit.

14 middenhuur woningen op WoningNet

Via WoningNet kan je tot en met 1 juli 2024 reageren op 14 middenhuur woningen in Tender. De kale huurprijs is tussen € 1000,76 en € 1.165,81. Op onze website vind je meer informatie.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer