Stenen eruit, groen erin!

Geplaatst op

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!

Wanneer gaan we dit doen?
De komende periode (zomer en najaar) gaan we aan de slag. Als je meedoet, dan nemen de Straatboeren contact met je op om een afspraak te maken. Zij zijn een dagdeel samen met jou bezig in je voortuin.

Spelregels

  • Je bent thuis als de Straatboeren aan het werk gaan.

  • Als het kan, help je mee met het werk in de tuin.

  • In jouw voortuin komt een groenstrook. Je zorgt zelf voor een lege plek.

  • Nadat de tuin klaar is, onderhoud je de tuin zelf.

  • Je krijgt een flyer met daarin handige tips hoe je de tuin onderhoudt.

  • De Straatboeren komen nog twee keer terug om te kijken hoe het gaat. Na 2 maanden en na 6 maanden. Je kunt dan ook vragen stellen. Ze nemen vooraf contact met je op.

Hoe doe je mee?
Meld je aan via woonzaken@nijestee.nl of (050) 853 35 33. Stuur je gelijk een foto mee van jouw voortuin? Wanneer we je voortuin niet meteen kunnen aanpakken, kom je op een wachtlijst.

Meer informatie

Of bekijk het filmpje hieronder.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer

Startsein intensieve samenwerking Nijestee en Trebbe

Nijestee en ontwikkelende bouwer Trebbe tekenden gisteren hun overeenkomst voor lange termijn samenwerking bij nieuwbouwprojecten. De feestelijke bekrachtiging van deze unieke samenwerking was ook de symbolische aftrap voor het eerste concrete bouwproject onder deze gezamenlijke vlag. De handtekeningen werden gezet en twee puzzelstukken werden in elkaar geschoven bij de Volkshortus kas in Selwerd.
Lees meer