Stem op Nijestee: Groninger Architectuurprijs 2023

Geplaatst op

De stad Groningen blijft groeien. De vraag naar goede, betaalbare huizen ook. We willen dat er voor iedereen iets te kiezen valt. Om het woningtekort tegen te gaan bouwden we vorig jaar 420 nieuwe woningen, waarvan 398 sociale huurwoningen en 22 middenhuur woningen. We zijn blij dat dit is gelukt! 

Maar liefst 3 nieuwbouwprojecten van Nijestee zijn genomineerd voor de Groninger Architectuurprijs 2023! Regulateur in de Grunobuurt, De Rode Eik en Gele Berk in Selwerd en Libertas aan het Wouter van Doeverenplein. Daar zijn we super trots op!

Welk gebouw van Nijestee vind jij het mooist? Stemmen kan tot 6 oktober via

https://www.groningerarchitectuurmaand.nl/inzendingen

REGULATEUR

Stem hier op Regulateur in de Grunobuurt.


GELE BERK EN RODE EIK

Stem hier op de Gele Berk en Rode Eik in Selwerd.


LIBERTAS

Stem hier op Libertas aan het Wouter van Doeverenplein. 


Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer