Stem op Nijestee: Groninger Architectuurprijs 2023

Geplaatst op

De stad Groningen blijft groeien. De vraag naar goede, betaalbare huizen ook. We willen dat er voor iedereen iets te kiezen valt. Om het woningtekort tegen te gaan bouwden we vorig jaar 420 nieuwe woningen, waarvan 398 sociale huurwoningen en 22 middenhuur woningen. We zijn blij dat dit is gelukt! 

Maar liefst 3 nieuwbouwprojecten van Nijestee zijn genomineerd voor de Groninger Architectuurprijs 2023! Regulateur in de Grunobuurt, De Rode Eik en Gele Berk in Selwerd en Libertas aan het Wouter van Doeverenplein. Daar zijn we super trots op!

Welk gebouw van Nijestee vind jij het mooist? Stemmen kan tot 6 oktober via

https://www.groningerarchitectuurmaand.nl/inzendingen

REGULATEUR

Stem hier op Regulateur in de Grunobuurt.


GELE BERK EN RODE EIK

Stem hier op de Gele Berk en Rode Eik in Selwerd.


LIBERTAS

Stem hier op Libertas aan het Wouter van Doeverenplein. 


Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer