Samen schoonmaken

Geplaatst op

Thuiskomen begint al in uw eigen straat. Wilt u ook een nette opgeruimde straat en samen aan de slag met uw buren? Doe dan mee met het project: Opgeruimd staat netjes!
Wanneer u een leuke opruimactie met uw buren bedenkt, helpen wij u om dit samen uit te voeren.

Hoe werkt het?
Bedenk samen met uw buren of een groepje straatbewoners een idee hoe u de straat/tuinen wilt opruimen. Nijestee kan hiervoor middelen beschikbaar stellen. U kunt denken aan het lenen van een aanhangwagen om naar de stort te rijden, hulp bij het opruimen of een container voor groen afval of grofvuil.

Interesse?
Heeft u een leuk idee of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw straat? Bel dan naar (050) 853 35 33 en vraag naar de wijkcoördinator in uw buurt. Een e-mail sturen kan ook, naar woonzaken@nijestee.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer