Samen schoonmaken

Geplaatst op

Thuiskomen begint al in uw eigen straat. Wilt u ook een nette opgeruimde straat en samen aan de slag met uw buren? Doe dan mee met het project: Opgeruimd staat netjes!
Wanneer u een leuke opruimactie met uw buren bedenkt, helpen wij u om dit samen uit te voeren.

Hoe werkt het?
Bedenk samen met uw buren of een groepje straatbewoners een idee hoe u de straat/tuinen wilt opruimen. Nijestee kan hiervoor middelen beschikbaar stellen. U kunt denken aan het lenen van een aanhangwagen om naar de stort te rijden, hulp bij het opruimen of een container voor groen afval of grofvuil.

Interesse?
Heeft u een leuk idee of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw straat? Bel dan naar (050) 853 35 33 en vraag naar de wijkcoördinator in uw buurt. Een e-mail sturen kan ook, naar woonzaken@nijestee.nl. Wij gaan graag met u in gesprek.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer