Nijestee ontwikkelt zich

Geplaatst op

Nijestee is qua structuur nog vrij hiërarchisch ingericht met verschillende managementlagen. Om als organisatie wendbaarder te kunnen handelen is er verandering nodig. We kiezen ervoor om een managementlaag, de directie, op te heffen. Nijestee wordt hiermee een plattere organisatie met een tweehoofdig bestuur, waardoor we ons nog beter kunnen richten op de stad, onze bewoners en onze partners. We blijven ons inzetten voor gelukkige huurders en voldoende woningen van goede kwaliteit. 

Concreet betekent dit dat de drie directieleden de organisatie de komende tijd gaan verlaten. Om de continuïteit te waarborgen, wordt dit uitgestreken over een periode van twee jaar. Jan Jaap Vogel (vastgoed) vertrekt per 1 januari 2024. Carla Terhell (woondiensten) en Jan-Gerrit Houtsma (financiën) vertrekken in de jaren erna.

Bestuurder Esseline Schieven heeft veel respect voor de directie: “Ik vind het erg knap dat ze met z’n drieën over hun eigen schaduw stappen in het belang van de toekomst van Nijestee. Omdat Jan Jaap binnenkort vertrekt, wil ik hem in het bijzonder bedanken voor zijn enorme inzet, inspiratie en innovatie. Dankzij hem is Nijestee de grootste ontwikkelaar van betaalbare huurwoningen in Groningen en een van de actiefste bouwers in heel Nederland.”

We zullen u de komende tijd op de hoogte blijven houden van onze ontwikkelingen. Ook in tijden van verandering blijft onze focus liggen op goede huisvesting voor Groningers die daar zelf niet in kunnen voorzien.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer