Jaarlijks onderzoek naar de mening van onze huurders

Geplaatst op

De mening van onze huurders is belangrijk voor Nijestee. Daarom nodigen we elk jaar al onze huurders via e-mail uit om hun mening te geven over hun woning, de buurt waarin ze wonen, én onze dienstverlening. Dit helpt ons te bepalen wat we moeten verbeteren.

Het duurt ongeveer 5 minuten om de vragen in te vullen. De antwoorden zijn anoniem. KCM Survey voert het onderzoek uit in opdracht van Nijestee.

De bewoners die de vragenlijst hebben ingevuld, maken kans op 1 van de 100 supermarkt-bonnen van € 25, € 100 of € 150 die we verloten. Daarvoor hebben we hun gegevens nodig. Deze koppelen we niet aan de antwoorden.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer