Informatiebijeenkomst Kamers met Aandacht

Geplaatst op

Help jij graag mensen om je heen? En heb je ruimte over in je huis en hart? Kamers met Aandacht koppelt jongeren aan mensen die een kamer willen verhuren. Deze jongeren zijn eraan toe om op eigen benen te staan, maar hebben behoefte aan iemand in de buurt; een luisterend oor, een helpende hand of een oogje in het zeil. Huurders van Nijestee kunnen ook een Kamer met Aandacht onderverhuren.

KOM JE NAAR DE INFORMATIEBIJEENKOMST OP DINSDAG 7 MAART?

Wil je een kamer verhuren aan een jongere die nét even een tussenstapje nodig heeft om helemaal zelfstandig te wonen? Kom dan dinsdag 7 maart om 20.00 uur naar de informatiebijeenkomst in Dinercafé Salmagundi's. Klik hier voor meer informatie.


Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer