Hagen snoeien we 2x: begin & einde zomer

Geplaatst op

Nijestee beheert zo’n 20 kilometer aan hagen in voor-en achtertuinen in de stad. Dat is omgerekend ongeveer 13 voetbalvelden aan te snoeien oppervlakte… Een fikse klus! De hoveniers van Dolmans Landscaping snoeien alle Nijestee-hagen 2 keer per jaar: eerst in juni/juli en dan nog een keer in september/oktober.

Johan van team Onderhoud en Beheer vertelt: “Door jaarlijks twee keer te snoeien houden we de hagen zo goed mogelijk in model. Na de eerste snoeibeurt lopen de hagen weer uit. Daarom werken we alles nog een 2de keer bij aan het eind van de zomer."

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer