Eet en praat mee in het huurderscafé op 27 september

Geplaatst op

Op woensdag 27 september 2023 organiseert de Huurdersraad een huurderscafé tevens jaarvergadering voor alle huurders van Nijestee. Er is heerlijk eten van Ukraine Food. Ondertussen vertelt de Huurdersraad wat zij het afgelopen jaar voor jou hebben gedaan en wat hun plannen zijn. Daarbij horen horen zij graag wat jij als huurder belangrijk vindt.

Start eten en presentatie:            17.30 uur (we verzoeken u op dit tijdstip aanwezig te zijn)

Einde programma:                        19.30 uur

Locatie:                                          Het der Aa-Theater, Akerkstraat 11

Wil je hierbij zijn? Mail dan uiterlijk woensdag 20 september naar info@huurdersraadnijestee.nl . Er is plek voor maximaal 80 personen. 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer