De Goudflat is gasloos!

Geplaatst op

Alle bewoners van de Goudflat aan de Goudlaan in Vinkhuizen kregen een nieuw kooktoestel en een pannenset, speciaal voor het koken op inductie. Een bewoonster was er erg blij mee: “Ik kon ook kiezen voor een RVS-fornuis, maar wit past toch beter in mijn keuken.” Ze kreeg bij de installatie uiteraard uitgebreide uitleg en tips van de leverancier.

Het afgelopen half jaar zijn alle 126 woningen in de Goudflat gasloos gemaakt. Iedereen is binnenkort aangesloten op het warmtenet.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer