Bestel een buurttaxi van Stichting Welmobiel

Geplaatst op

Woon je in Vinkhuizen, Lewenborg, Beijum, de Oosterparkwijk, Hoogkerk, de Korrewegwijk of De Hoogte? De vrijwilligers van Stichting Welmobiel halen met de (electrische) buurttaxi bewoners thuis op en brengen ze naar de huisarts, fysiotherapeut, ziekenhuis, revalidatiecentrum, winkelcentrum, dagbesteding of naar vrienden en kennissen.

De buurttaxi is er voor bewoners die geen eigen vervoer hebben. De kosten voor een rit in dezelfde wijk zijn € 1,50 p.p. en naar een aangrenzende wijk € 1,50 extra. Een rit bestellen kan alleen telefonisch, via 085 - 7920377. Kijk voor meer informatie op www.welmobiel.nl.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer