Baas van morgen 2023

Geplaatst op

Felicia en Charlotte waren voor een dag de baas van Nijestee. Zij zijn Bazen van Morgen, een programma van JINC waar Nijestee aan meedeed.

We haalden Felicia en Charlotte op van hun school in de Weijert om te ontbijten op het stadhuis. Daarna namen deze Bazen van Morgen het over van onze algemeen directeur/ bestuurder Esseline Schieven. De twee basisschoolkinderen kregen een rondleiding op ons kantoor aan het Damsterplein. Daarna gingen Felicia en Charlotte naar een project woningverbetering om vervolgens te bedenken hoe zij woningen zouden verbeteren: "In huis moet genoeg plek zijn voor al mijn broers en zussen, zodat iedereen zich er thuis voelt." Wat zouden Felicia en Charlotte nog meer doen als zij de baas zijn? "Ik zorg voor genoeg ruimte in en om huis en in de buurt om te spelen!" Dat is fijn om te horen, want Nijestee vindt dat ook belangrijk.

Bedankt voor de leuke dag, Felicia en Charlotte!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer