Baas van morgen 2023

Geplaatst op

Felicia en Charlotte waren voor een dag de baas van Nijestee. Zij zijn Bazen van Morgen, een programma van JINC waar Nijestee aan meedeed.

We haalden Felicia en Charlotte op van hun school in de Weijert om te ontbijten op het stadhuis. Daarna namen deze Bazen van Morgen het over van onze algemeen directeur/ bestuurder Esseline Schieven. De twee basisschoolkinderen kregen een rondleiding op ons kantoor aan het Damsterplein. Daarna gingen Felicia en Charlotte naar een project woningverbetering om vervolgens te bedenken hoe zij woningen zouden verbeteren: "In huis moet genoeg plek zijn voor al mijn broers en zussen, zodat iedereen zich er thuis voelt." Wat zouden Felicia en Charlotte nog meer doen als zij de baas zijn? "Ik zorg voor genoeg ruimte in en om huis en in de buurt om te spelen!" Dat is fijn om te horen, want Nijestee vindt dat ook belangrijk.

Bedankt voor de leuke dag, Felicia en Charlotte!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer