Baas van morgen 2023

Geplaatst op

Felicia en Charlotte waren voor een dag de baas van Nijestee. Zij zijn Bazen van Morgen, een programma van JINC waar Nijestee aan meedeed.

We haalden Felicia en Charlotte op van hun school in de Weijert om te ontbijten op het stadhuis. Daarna namen deze Bazen van Morgen het over van onze algemeen directeur/ bestuurder Esseline Schieven. De twee basisschoolkinderen kregen een rondleiding op ons kantoor aan het Damsterplein. Daarna gingen Felicia en Charlotte naar een project woningverbetering om vervolgens te bedenken hoe zij woningen zouden verbeteren: "In huis moet genoeg plek zijn voor al mijn broers en zussen, zodat iedereen zich er thuis voelt." Wat zouden Felicia en Charlotte nog meer doen als zij de baas zijn? "Ik zorg voor genoeg ruimte in en om huis en in de buurt om te spelen!" Dat is fijn om te horen, want Nijestee vindt dat ook belangrijk.

Bedankt voor de leuke dag, Felicia en Charlotte!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Stenen eruit, groen erin!

Maak jouw buurt groener en vervang samen met Stichting Straatboer je tuintegels voor een groenstrook van 4 m2. Meedoen is gratis voor huurders van Nijestee, maar we kunnen niet alle tuinen vergroenen. Geef je dus snel op!  
Lees meer

Nieuwe informatie over rechten en plichten van bewoners

Bewoners van Nijestee krijgen deze zomer van ons een e-mail of brief met nieuwe informatie over hun rechten en plichten bij woninghuur. Dit is ter informatie. Bewoners hoeven niets te doen. Hun huurcontracten en algemene huurvoorwaarden blijven hetzelfde.
Lees meer