ALGEMENE HUURVOORWAARDEN

Uitgebreide informatie over de rechten en plichten van jou als huurder en Nijestee, vind je in de algemene huurvoorwaarden. Denk hierbij aan een opzegtermijn, het onderhoud en aanpassingen van de woning. Bij onzelfstandige woningen deel je voorzieningen als een badkamer, keuken of woonkamer. Bij een zelfstandige woning is dit niet het geval en heb je alles voor jezelf. 

DIGITAAL ONDERTEKENEN

Sinds 1 september 2020 tekenen nieuwe bewoners het huurcontract digitaal en contactloos. Je ontvangt een e-mail met een link naar het huurcontract en een inkomensdocument. Onze verhuurmakelaars leggen je uit hoe je kan ondertekenen. Volg de stappen in onze handleiding als je het zelf wilt proberen.

Nijestee maakt voor het ondertekenen gebruik van ValidSign. Je ontvangt daarom rondom het ondertekenen de e-mails van ValidSign. Als je deze e-mails niet in de mailbox ziet, controleer dan de spambox. Zie je de e-mail daar ook niet? Neem dan contact op met Nijestee via info@nijestee.nl. Met ValidSign kun je eenvoudig en veilig documenten elektronisch ondertekenen. Deze manier van ondertekenen heeft dezelfde rechtsgeldigheid als een handgeschreven handtekening.

Heb je geen internet tot je beschikking om het huurcontract digitaal te ondertekenen? Neem dan contact op met Nijestee via huurzaken@nijestee.nl of (050) 853 35 33.

DOWNLOADS

Huurcontract zelfstandig