De Linie is een relatief nieuwe wijk, met veel aandacht voor de architectuur en de vormgeving van de openbare ruimte. De wijk ligt in het Europapark met onder andere de Mediacentrale, een kantorenpark, een bioscoop en de Euroborg (het stadion van FC Groningen).

Onderdeel van de Linie is de Frontier, het grootste woongebouw ooit gebouwd in Groningen. Dit woongebouw bestaat uit 212 woningen, variërend van appartementen en penthouses, stadswoningen van drie tot vier lagen hoog en maisonnettes. Het binnenterrein is een gezamenlijke en semi-openbare tuin, met een parkeergarage er onder. Het ontwerp is van Thomas Müller van architectenbureau Müller-Reimann uit Berlijn.

AANBOD

Nijestee verhuurt in De Frontier vrije sector huurwoningen. Als er woningen vrij komen, vind je deze hier.

PRETTIG WONEN

Nijestee wil graag dat bewoners prettig wonen. Dat begint met een goede woning waar je je thuis voelt. Maar ook de straat en de buurt zijn belangrijk. Meedoen met je buurtgenoten en met de samenleving draagt bij aan prettig wonen. En dat je je veilig en geborgen voelt in je buurt.
Dat is heel wat! Om het mogelijk te maken dat jij prettig woont, doet Nijestee van alles. Hier staat een overzicht >

MEEDOEN OF -PRATEN?

Heb je een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Michiel Büchli, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Hij kan je helpen om te zien of jouw idee uitgevoerd kan worden. Je kunt hem bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl of vul onderstaand formulier in.

JOUW BUURTBEHEERDER: PATRICIA BOS

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

Patricia Bos buurtbeheerder 2023 (6)

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER DE WIJK?

Klik hier voor informatie over afval, parkeren, hulp via het WIJ-team etc.