Het oude Badhuis (Kleine Badstraat 4) is het buurtpand in de Badstratenbuurt. Daar vergadert de bewonersorganisatie die contact onderhoudt met de gemeente en Nijestee over alle zaken die in de wijk spelen. Het buurtpand is ook te huur voor vergaderingen en feestjes.

Meer informatie over deze wijk vind je op de website van de bewonersorganisatie van de Badstratenbuurt.

AANBOD

Nijestee verhuurt in de Badstratenbuurt zowel nieuwbouw als gerenoveerde woningen. Als er woningen vrij komen, vind je deze via WoningNet.

PRETTIG WONEN

Nijestee wil graag dat bewoners prettig wonen. Dat begint met een goede woning waar je je thuis voelt. Maar ook de straat en de buurt zijn belangrijk. Meedoen met je buurtgenoten en met de samenleving draagt bij aan prettig wonen. En dat je je veilig en geborgen voelt in je buurt.
Dat is heel wat! Om het mogelijk te maken dat jij prettig woont, doet Nijestee van alles. Hier staat een overzicht >

MEEDOEN OF -PRATEN?

Heb je een idee om de buurt nog mooier te maken? Neem dan contact op met Anda de Blecourt, de wijkcoördinator van Nijestee voor deze wijk. Zij kan je helpen om te zien of jouw idee uitgevoerd kan worden. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer (050) 853 35 33 of via woonzaken@nijestee.nl of vul onderstaand formulier in.

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER DE WIJK?

JOUW BUURTBEHEERDER: CHRIS MEYERING

Binnenstad_Chris Meyering

Telefoonnummer: (050) 853 35 33
E-mail: woonzaken@nijestee.nl

ONDERHOUDSPLANNEN IN DE BADSTRATENBUURT IN 2024

Adres

Werkzaamheden

Kleine Badstraat 8 t/m 46

Vervanging dakbedekking