Werkgever Nijestee is trots

Geplaatst op

Ruim 60% van onze collega’s geeft het werken bij Nijestee een 9 of 10! Daar zijn we trots op, want blije medewerkers zorgen voor blije bewoners. Daarom investeren we naast de inhoud van het werk ook in waarden, competenties, gezondheid en een goede werk-privé balans. Medewerkers krijgen ruim de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen vanuit hun eigen talent, zodat ze hun talent optimaal kunnen inzetten voor de beste dienstverlening aan onze bewoners. Nijestee biedt dus goede ruimte om te wonen én om te werken. Wil je misschien ook bij Nijestee werken?

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ NIJESTEE?

Werken bij Nijestee

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer

Uitstel afbreken 154 woningen in Oosterparkwijk

Nijestee stelt het afbreken van 154 woningen aan de Vinkenstraat, Oliemuldersweg en Oosterhamrikkade uit. Nijestee gaat nu groot onderhoud plegen zodat de woningen nog (ongeveer) 15 jaar beschikbaar blijven voor huurders in de stad.
Lees meer