Weer a-score huurderstevredenheid

Geplaatst op

LANDELIJK ONDERZOEK: NIJESTEE HAALT A-SCORE

Aedes, de landelijke branchevereniging van woningcorporaties, voert elk jaar een onderzoek uit naar de prestaties van woningcorporaties. Voor het vierde jaar op rij scoort Nijestee een A op huurderstevredenheid. Dit is een teamprestatie waar we trots op zijn! Maar we zitten niet stil: we blijven werken aan nog meer verbeteringen voor en samen met onze bewoners.

Fijn wonen gaat verder dan alleen je woning. Want wonen doe je samen. We zetten ons daarom al een aantal jaren ook in voor prettige en veilige buurten. Onder andere met onze wijkcoördinatoren, buurtbeheerders, en initiatieven als Pimp je Buurt, Groen Doen, en de Volkshortus in Selwerd.

Het thema Leefbaarheid van de Buurt is dit jaar voor het eerst opgenomen in de jaarlijkse meting. Dat vinden we een goede ontwikkeling! En we zijn blij dat onze huurders onze inzet hierop waarderen met een bovengemiddelde voldoende. Dit motiveert ons enorm om hiermee door te gaan.

Op de Aedes website vind je het rapport.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer

Uitstel afbreken 154 woningen in Oosterparkwijk

Nijestee stelt het afbreken van 154 woningen aan de Vinkenstraat, Oliemuldersweg en Oosterhamrikkade uit. Nijestee gaat nu groot onderhoud plegen zodat de woningen nog (ongeveer) 15 jaar beschikbaar blijven voor huurders in de stad.
Lees meer