Informatiebijeenkomst Kamers met Aandacht

Geplaatst op

Help jij graag mensen om je heen? En heb je ruimte over in je huis en hart? Kamers met Aandacht koppelt jongeren aan mensen die een kamer willen verhuren. Deze jongeren zijn eraan toe om op eigen benen te staan, maar hebben behoefte aan iemand in de buurt; een luisterend oor, een helpende hand of een oogje in het zeil. Huurders van Nijestee kunnen ook een Kamer met Aandacht onderverhuren.

KOM JE NAAR DE INFORMATIEBIJEENKOMST OP DINSDAG 7 MAART?

Wil je een kamer verhuren aan een jongere die nét even een tussenstapje nodig heeft om helemaal zelfstandig te wonen? Kom dan dinsdag 7 maart om 20.00 uur naar de informatiebijeenkomst in Dinercafé Salmagundi's. Klik hier voor meer informatie.


Deel dit nieuws

Overig nieuws

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer

Uitstel afbreken 154 woningen in Oosterparkwijk

Nijestee stelt het afbreken van 154 woningen aan de Vinkenstraat, Oliemuldersweg en Oosterhamrikkade uit. Nijestee gaat nu groot onderhoud plegen zodat de woningen nog (ongeveer) 15 jaar beschikbaar blijven voor huurders in de stad.
Lees meer