Binnenstebuitendag 2023: Waar droom jij van ?

Geplaatst op

Kom je ook naar de BinnensteBuitendag op dinsdag 13 juni ? Nijestee verhuurt bijna 14.500 verschillende soorten woningen in bijna alle buurten van de stad. Jouw woongeluk is onze toekomst. We werken aan nieuwe plannen voor de komende vijf jaar. Waar droom jij van? Wat heb jij nodig om plezierig te wonen? Wat vind jij belangrijk in de buurt? En wat vind jij van Nijestee?

Praat en eet mee, we horen graag jouw mening! Aanmelden kan tot en met dinsdag 6 juni. Je kunt ook bellen naar (050) 853 35 33 . Er is plek voor 100 personen, dus meld je snel aan.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Binnenstebuitendag 2019: Met bewoners in gesprek over een groene woonomgeving

Hoe belangrijk is een groene woonomgeving voor bewoners en wat is daarbij de rol van een woningcorporatie? Tijdens de dertiende editie van onze BinnensteBuitendag spraken we in de Coendersborg met ongeveer 120 huurders over het belang van groen in de stad. Deze editie had een speciaal tintje door het 100-jarig bestaan van Nijestee dit jaar.
Lees meer

Nijestee brengt gevolgen oorlog Oekraïne in kaart

Woningcorporatie Nijestee wil dat iedereen kan kiezen waar hij of zij – betaalbaar – wil wonen. Daarom investeren we continu in het verduurzamen van onze woningen en het bijbouwen van nieuwe woningen. We streven ernaar om continuïteit daarin te waarborgen, ook als er hindernissen te overwinnen zijn door de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne.
Lees meer