15 middenhuur woningen van nieuwbouwproject Tender beschikbaar op WoningNet

Geplaatst op

Nieuw op WoningNet: middenhuur woningen! Nijestee biedt deze zomer in totaal 29 middenhuur woningen met een huurprijs vanaf € 1000,76 tot € 1.165,81 aan op WoningNet. Vandaag komen de eerste 15 van deze middenhuur woningen op Woningnet. Het 2de deel volgt eind juni

Vijf woningcorporaties in de gemeente Groningen werken samen om ook alle middenhuur woningen via WoningNet aan te bieden. Dat is overzichtelijker (alle aanbod op 1 plek), transparanter (je weet op welke plek je staat als je reageert) en passender (vanuit een sociale huurwoning krijg je voorrang).

Hoe werkt het?
Je kunt een gratis account op WoningNet aanmaken voor de vrijesectorhuur. Dit werkt hetzelfde als voor sociale huurwoningen, met een paar belangrijke verschillen:

  • Je betaalt geen inschrijfkosten en geen verlengingskosten voor dit type account;

  • Je bouwt geen inschrijftijd op voor een sociale huurwoning met dit type account;

  • Als je al een inschrijving voor een sociale huurwoning hebt, zie je vanzelf de vrijesectorwoningen als die bij je inkomen passen. Je hoeft je dus niet opnieuw in te schrijven. Let op! Je moet je huidige bruto jaarinkomen in WoningNet invullen, zo krijg je passende woningen te zien. Controleer en pas eventueel aan als je brutojaarinkomen is veranderd. Nieuw aanbod ontvang je van WoningNet zoals je gewend bent.

  • Je bent een voorrangskandidaat voor woningen in de vrijesector als je een sociale huurwoning leeg achterlaat in Groningen.

Wil je meer informatie over de middenhuur woningen?
Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop & Vastgoedbemiddeling op e-mailadres middenhuur@nijestee.nl of bel met het Nijestee algemene telefoonnummer (050) 853 35 33.

Of kijk op www.nijestee.nl/tender-middenhuur

Omdat je geen punten opbouwt die afhankelijk zijn van inschrijfduur is collectief door de corporaties en WoningNet besloten deze inschrijving gratis te houden.

 

 

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Opdrachtgeverschap begint met samenwerken

Nijestee is al meer dan 100 jaar een belangrijke partner in de ontwikkeling van onze mooie stad. Bijvoorbeeld als opdrachtgever voor nieuwbouw en onderhoud. Goed opdrachtgeverschap begint wat ons betreft bij de manier waarop we samenwerken met onze partners. Dit hebben we, samen met partners, verwoord in onze visie op opdrachtgeverschap.
Lees meer

Uitstel afbreken 154 woningen in Oosterparkwijk

Nijestee stelt het afbreken van 154 woningen aan de Vinkenstraat, Oliemuldersweg en Oosterhamrikkade uit. Nijestee gaat nu groot onderhoud plegen zodat de woningen nog (ongeveer) 15 jaar beschikbaar blijven voor huurders in de stad.
Lees meer